唔知有冇人同我一樣,一唔舒服或者壓力大嘅時候就會生唇瘡?雖然而家身體好,並無發唇瘡, 但係一發嘅時候就好痛,兼且需要好耐時間先會復原,所以生唇瘡嗰段時間心情都非常唔好!不過,用咗口健樂herpatch唇瘡啫喱就唔使等咁長時間啦~

口健樂herpatch唇瘡啫喱獲得歐洲大學實証,使用幾分鐘之後就會形成一層透明保護膜,唇瘡 1 天開始癒合。

產品更為醫療儀器第一級。不含水楊酸成分,所以適合四歲或以上兒童及成人使用!而且更蘊含獨特有效成份 Active Oxygen Therapy with Zinc, 促進傷口癒合!

使用方法亦都好簡單,只需要喺患處塗上口健樂唇瘡啫喱便可!幾分鐘後,就會形成一層透明保護膜,每隔三至四小時可以重複使用直至痊癒。唔好特登搣走保護膜呀! 如有需要, 可用溫水抹走。

如果你同我一樣都有唇瘡問題,不妨可以試下用下口健樂herpatch唇瘡啫喱,加快康復嘅時間, 心情都即刻靚返啦~

👉銷售點: 萬寧獨賣

#口健樂 #口健樂herpatch #唇瘡啫喱 #唇瘡 #herpatch #口腔 #口腔健康 #萬寧獨賣 #beauty Mannings 萬寧

免責聲明:本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊, 請直接聯絡該品牌查詢或尋求相關專業意見。

歡迎聯絡試用或出席活動事宜!

Email: michelle02532@gmail.com

More Me:

Facebook

BeautyExchange 

she.com

beautylife

Blogspot

ELLE.com

Ublog

WeShare

Cosmopolitan