明明已經勤力護膚,保濕、美白、袪斑、緊緻,每項肌膚細節我都想得到最好狀態,就這樣,越試越 多護膚品! 但其實肌膚真正需要些甚麼呢?
好想去美容院 check check 肌膚狀況,但又好怕被 sell,好高興知道 gratus app 推出全新功能 Skin Snap 做皮膚分析,我既可以隨時隨地 check 到肌膚,又不怕盲摸摸地錯誤護膚,浪費金錢了!
Skin Snap 是  gratus 全球獨家擁有,由德國領先專研,將AI 人工智能技術應用在肌膚範疇。利用 AI 透析技術分析皮膚,甚至是肌底層,再比對 20,000+多個亞洲女性 肌膚數據,徹底分析肌膚 4 大問題:皺紋、緊緻度、泛紅和底層班斑,從而畀你了解自己最需要改善 的部位置,仲會提供個人化醫美方案。
用法好簡單,只需用手機自拍 (正面及兩側),再等 5 分鐘,就已經可以剖析肌底潛在問題。
自己都知道緊緻同皺紋方面不太理想,見到 Skin Snap 分析結果連幾條皺紋、皺紋位置都在報告顯示 出來,太強勁了!
Skin Snap 會針對分析結果,智能推薦我做 Reenex 的膠原自生療程,以改善肌膚鬆弛及皺紋問題啊!
同樣愛美的你,想隨時隨地免費 check 到自己肌膚的深層問題,就快來下載 gratus 手機 app 體驗 Skin Snap (https://www.gratus.com.hk/s/LWN796),找出自己專屬的醫美方案啦!
以上分享純屬個人感覺 / 反應,效果會因人而異, 如需協助或獲得更多產品資訊,請直接與該品牌查 詢或尋求相關專業意見。
~ 多謝收看 ~
歡迎與我聯絡 Email: sugar_tang77@hotmail.com