食貨 Hanna 好鍾意周圍搵食,當然特別鍾意食啲造型都好靚ge野食啦!今次 Lady M 同 Tiffany crossover ge 迷你千層蛋糕,細細個咁過癮,而且包好食,點可以唔試先?

 

 

Tiffany為慶祝新分店開張,聯同Lady M合作推新款千層蛋糕,於指定時間內到店舖,就有機會獲得節日限定的千層小蛋糕一件,手快有手慢無呀!

撰文:Helen 攝影:相關機構

Tiffany店免費送! Lady M迷你千層蛋糕

為了慶祝Tiffany在海港城開新分店,品牌將於專門店開幕的首星期,即日起至11月26日(星期日),每日下午2至6 時,於店內免費派Lady M節日限定千層小蛋糕,有原味和海鹽焦糖味兩款,客人只需讚好官方專頁,即有機會獲贈一件,但留意數量有限,送完即止!
迷你原味千層蛋糕(左)、迷你海鹽焦糖千層蛋糕(右)
節日限定的小蛋糕只於Tiffany海港城專門店內可享用到。

兩牌聯手 推節日限定海綿蛋糕

Tiffany同時邀請Lady M設計名為 “Lady Tiffany” 的節日限定蛋糕,以鬆軟的雲呢嗱海綿蛋糕,夾著清新的熱情果果醬製成,外層則布滿豐厚的蛋白,造型都幾精緻。由即日起至12月11日期間,首400名於Tiffany海港城店內選購指定款式,並購滿港幣20,000元或以上的顧客,就可以得到 “Lady Tiffany”9吋節日限定蛋糕換領券一張,並憑券於指定時期內換取。
Lady Tiffany海綿蛋糕
每一個節日限定蛋糕均會以特別設計的Tiffany Blue 蛋糕禮盒盛載。

TIFFANY海港城店免費派LADY M千層小蛋糕

活動時間:即日起至11月26日,每日2pm – 6pm
地點:Tiffany & Co. 海港城專門店

TIFFANY & CO. 聯乘LADY M 節日限定蛋糕

指定消費日期:即日起至12月11日
節日限定蛋糕換領日期: 2017年11月21日至12月12日;12月28日至2018年1月26日
文章來自:新假期