OL必備的私密防護武器

朝九晚五,番工可以見到太陽,收工仲見到日落ge工作,相信係大部份人都羨慕ge工作。但係,有苦自己知。

每日番工由朝到晚屁股都黏係張凳度,一忙起上泥根本連去廁所ge時間都無,更唔好話飲水、伸懶腰。月尾ge
proposal諗6唔到,可能由月頭就開始訓唔好食唔好,加埋開OT,唔只生理疲累,無形ge壓力都會造成免疫系統失調,最常反映係最脆弱ge私密處。

除左異味與同分泌物增加之外,天呀,只要一熬夜或訓得唔好、失眠特別嚴重個幾天,身體就會自動話妳知,係,尿道又發炎啦。只要小便一有灼熱感,我就知,死啦,又泥啦!

呢種說不出口ge困擾,只能乖乖去睇醫生、塞塞劑、食抗生素,點知呢種惡性循環,完全只係治標唔治本,直至個天,公司angel send泥ge link將我由無盡ge深淵救左出泥。
 
Angel send wellnux ge網址加埋女人我最大ge連結我好好奇咁click左入去仔細咁睇左wellnux官網同用家見證。簡直就同我反覆發生ge困擾一模一樣!心諗:真係咁有效?定係試下呢?見到差唔多一人一支ge NV5®的原液芬露,雖然細細支但係都唔平,不過如果陰道困擾唔解決,會影響心理同生理,我就決定我買支試下。 

   

 

</span><span style=
 
   

 

瓶身細細一支先25ml,只要一去完廁所,就係私密處噴兩下,霧狀ge噴劑,有清新香味,岩岩用個陣會嗱嗱地,上網睇左其他人ge留言知道係正常現象,因為係100%原液芬露,成分就係維妮舒強調NV5® (Yogurt filtrate)獨家配方,可提升防護力。源自女性陰部好菌健康概念,利用最新生物科技萃取有機酸、天然乳酸、益生菌因子、營養成分,天然呵護私密嬌嫩肌膚,因為係弱酸性產品,同肌膚接觸後有刺痛感可能係私密處肌膚已經有小傷口或摩擦,唔舒服ge感覺大概持續左一兩天就冇啦,反而係去完廁所一定會慣性帶埋原液芬露,感覺好似幫私密處加左一層防護膜。


我乖乖咁連續用左一個月,以往分泌物好多、悶熱有異味ge情況改善左唔少,連經血ge血腥味都遮到,唔再擔心旁人會嗅到,每次換完衛生巾後,係外陰噴一下原液芬露,就會覺得比較乾爽,經期比以往更自在。

 

免疫系統唔好就容易病,女性私密處當然都有本身ge防護系統,一個月乖乖使用產品ge回報都好誠實咁反映係身體上,唔需要再去睇醫生,醫生話婦科疾病同壓力仲有內分泌、生活作息有好大關係,既然壓力係無可避免,就為自己最珍貴ge私密肌膚提供最好ge保護。

OL唔洗再為陰部問題而困擾,更能自信咁面對工作,無後顧之憂。