每逢過時過節、最令人頭痛就係要諗一份別出心裁既禮物俾另一半!

初相識個陣就想有驚喜、相處久了就會諗仲多、特別就係想有埋實用性。

其實兩者絕對可以共存、我認為電鬚刨就係一個好選擇!

 

電鬚刨相信係每個男仕們每日既貼身用品、所以如果作為佢既另一半可以細心咁挑選一個合心思既禮物、收到一定會好高興 🙂

 

仲有~仲有~不過呢個原因就自私小小既、就係因為D鬚根真係好拮呀~

有時想貼埋D都拮親、哈哈!所以一定性能良好既電鬚刨其實對大家黎講真係好重要。

仲為今個聖誕禮物煩惱緊既你、德國Braun Series 9 9095cc相信可以令你煩惱解決哂喇!

德國Braun就將會舉辦一個「戀人獨家試剃活動」,如果你想學習為男友剃鬚,

送個驚喜比佢,就要參加呢個活動喇。完成活動後,所有女士仲會獲得德國Braun面部脫毛潔面器一部(價值$1,098) ,而男士既禮物就係德國Braun Series 3 3090cc電鬚刨一部(價值$1,298)!

想了解更多和報名可以去呢個網址: www.elle.com.hk/JP-Campaign/Braun_Shaving-event