5eb4cee769542e09d2a3712b8b255bfd

 

1-1410311P02TA

夏天到,姊妹們穿著Bikini最煩惱係咩………當然係Bikini啲毛毛啦……….
講到BIKINI 毛毛好多人都好尷尬, 如果剃完會生瘡,D毛毛番出黎又會好吉,拔又痛又煩,太熱或者M到時仲會又焗又痕。可以話無從入手去處理呢個位 ! 我都係受困者之一, 所以我搵番我個dermes治療師幫幫手 ! 都好感謝我個dermes治療師又一幫我解決了令我煩惱的問題 !

其實初頭我都諗唔做Bikini哩個部位, 因為真係好尷尬, 雖然大家女人, 但都好似怪怪地…… ! 有一次去搵我的治療師做其他部位的脫毛, 我又多口問問佢, 如果Bikini 好多毛除著泳衣美不美觀外, 還有什麼壞處………她一一解釋比我聽, 所以我決定試做一次 ! 當我做完Dermes脫毛後呢d 煩腦完全冇晒 。

Bikini 呢個位真係尷尬, 大家明白, sis.們如果大家喺其他公司脫開毛唔緊要, 大家可以試下, 因為dermes係貼心的一對一服務, 不會任意轉治療師, 大約6次就完成整個療程 ! 所以我鍾意, 如sis們有意, 我可介紹我的治療師給大家, 大家可e-mail :ly3882@gmail.com or whatsapp : 6564 7986 查詢

( Bilini 治療前後 )

before                              after

比基尼線案例_廠商

型狀選擇

1379064748-2896603993

210004dw9l6il8xd6wd81l

頭幾次脫完會有毛毛脫落

 

www.dermesprice.wordpress.com

www.dermes1.wordpress.com

www.jacso.hk/dermes_price