最近開始接觸一d薰蒸腳部足療,試過幾次已經愛上,每次蒸完,出咗一身汗,好似做完30分鐘運動,成個人都鬆哂,加上最近工作有新的按排,令到自己好緊張,不過試過幾間的環境都係麻麻,如果遇上星期六,超唔但止迫仲好鬼嘈,平時做嘢個心已經好煩,好想趁蒸腳的時候,心靈都可以得到休息,所以keep 住上網搵,睇下有無其他選擇。

咁啱睇到有朋友試咗you beauty古法排毒薰蒸腳部療程, 係facebook share咗幾張相you beauty 美容中心的環境環境都好似OK,即刻PM 個friend 睇下佢覺得效果點,最緊要問下價錢同埋 you beauty會唔會太hard sell,其實以前簡唔中都會去美容院做facial, 但每次做facial的時候,就開始sell其他美容療程,講我皮膚邊度有問題,會出現咩狀況,做完facial 次後又多一個人一齊夾功來hard sell,完咗個course我都兩、三年都無去過美容院,所以如果太hard sell 都係唔試穩陣d。

聽完個friend 講,覺得都OK,即刻上you beauty官網登記,佢哋好快聯絡我 confirm 個booking,好方便。成個蒸腳療程好舒服好寧靜,好有自己私人空間,蒸完腳,you beauty 療程師了解完我狀況,再就我程況、想改善的問題提出一d 建議,完全都無點hard sell 過, 所以依架每個月都起碼去 you beauty 美容院蒸兩次。